Misiune


UNIFARM este o companie farmaceutică națională, de interes strategic, care lucrează în cooperare cu Guvernul României, prin Ministerul Sănătății, și care s-a angajat să furnizeze servicii de înaltă calitate și produse inovatoare în domeniul sănătãţii, pentru a asigura continuitatea tratamentului și a medicamentelor pacienților din România, la cele mai înalte standarde de calitate și la cele mai accesibile costuri.

Istoric


Cu o istorie îndelungată, de 88 de ani în domeniul farmaceutic, UNIFARM beneficiază de o echipă de profesioniști cu experiență vastă și abilități tehnice solide, în domeniul asigurãrii calității și eficienței produselor și serviciilor oferite.

Domeniu de activitate


Beneficiind de un portofoliu diversificat, UNIFARM oferă o gamă largă de produse farmaceutice, medicamente, suplimente alimentare și dispozitive medicale, punând accentual pe abordarea nevoilor specifice ale clienților și contribuirea la îmbunătățirea accesului la tratamente și terapii adecvate.

Prin propriile capacități de distribuție și logistică, UNIFARM asigură o aprovizionare eficientă și sigură de medicamente și produse farmaceutice în toată țara.

Compania Nationala UNIFARM se concentrează pe nevoile specifice ale pacienților și se asigură că medicamentele și tratamentele necesare sunt disponibile cât mai repede posibil, monitorizând continuu cererea de medicamente și tratamente specifice, ajustându-și stocurile în funcție de nevoile pacienților români și anticipând fluctuațiile potențiale ale pieței.

Astfel, UNIFARM s-a angajat sã contribuie la continuitatea tratamentului şi reducerea riscului de întrerupere a terapiei pentru pacienții români semnând cu producătorii internaționali cu care dezvoltă parteneriate o declarație comună privind asigurarea continuității medicamentelor, în beneficiul pacienților români.